VÅRT
90-DAGARS 
KONCEPT

4Yourhealth fokuserar på hela kroppen för att skapa en balans på alla plan. Kombinationen av sunda kostvanor, rörelse och mental träning är oslagbar och ger de bästa förutsättningarna för att nå ditt mål och hålla kvar resultatet. Vi jobbar med bra ren mat, utan massor med förbud. Med att göra de rätta valen och skapa en medvetenhet i din kost. Våra kroppar är gjorda för att röra på sig men i den miljö vi lever idag har vi alla redskap för att slippa. De 10000 stegen per dag som ska finnas naturligt för att vi ska nå en lägstanivå på rörelse är så gott som omöjlig att få till om du har ett stillasittande jobb. Vi vill få in rörelse i vardagen i form av vardagsmotion och rolig träning. En träning som du längtar till och saknar. Träning ska vara kul!

Även den mentala träningen är otroligt viktig för att vi ska nå vad det är som har hindrat dig att leva som du vill. Vad har du för hinder? Hur tänker du om dig själv? Har du förutfattade meningar om hur du är som person? Är du medveten om hur mycket vi kan påverka med hur vi tänker?

I 4YH ingår en kortkurs i tankekraft.

Träningsvänner

Under 90 dagar får du hjälp av en kunnig och erfaren coach för att komma igång med sundare vanor avseende både kost, mental träning och rörelse. 

Våra coacher har lång erfarenhet av att hjälpa klienter till livsstilsförändringar som skapar balans och möjlighet till en hållbar hälsa.  

I vårt koncept ingår bland annat:

Kost

Kostplan, 100-tals näringsberäknade recept samt föreläsningar - allt för att du ska hitta till sunda kostvanor. Du kommer lära dig att hitta rätt i djungeln av mat och kostvanor. Vill du en gång för alla få struktur över vardagen och dina matval, utan att ha massor förbud? Då passar 4YH just dig!

2

Träning

Träningsupplägg med träningspass och övningar som du kan anpassa efter din förmåga och målsättning. Träningspassen utför du där du är då träningarna körs i samarbete med FortGjort. Ett träningskoncept som bygger på att det ska vara kul att träna, annars är det inte roligt! I 4YH ingår ett medlemskap i FortGjort Home, som ger dig tillgång till en stor mängd träningspass av alla de slag!

3

Coachträffar via Zoom

Under träffarna ses vi via Zoom då du kan inspireras och inspirera andra deltagare. Vi har olika teman varje vecka för föreläsningar och gruppdiskussioner. Stor vikt lägs även vid mental träning genom övningar mm, både under och mellan träffarna.

4

Portal med personligt inlogg

Du får tillgång till en portal där du kan ha direktkontakt med oss. I portalen finns även recept, kostplan, mental träning mm. Allt för att du ska lyckas med din livsstilsförändring och nå dina mål!