Ta första steget med oss och 4YourHealth - för din hälsa!

Under 90 dagar får du hjälp av mig som coach för att komma igång med sundare vanor avseende både kost, mental träning och rörelse. 

Jag som coach har lång erfarenhet av att hjälpa klienter till livsstilsförändringar som skapar balans och möjlighet till en hållbar hälsa.  

I vårt koncept ingår bland annat:

Kost & näring

Kostplan, recept och föreläsningar - allt för att du ska hitta till sunda kostvanor och lära dig om hur din kropp fungerar. Att hitta rätt i djungeln av dieter och kostrekommendationer är svårt. Vi fokuserar på långsiktighet och att skapa en medvetenhet om hur olika livsmedel påverkar din kropp. I priset för programmet ingår de bästa och säkraste kosttillskotten för att du ska kunna ge din kropp de bästa förutsättningarna att komma i balans. Självklart är det frivilligt att använda de rekommenderade tillskotten.

2

Rörelse & träning

Träningsupplägg med träningspass och övningar som du kan anpassa efter din förmåga och målsättning. Träningspassen utför du där du är då träningarna sänds live via zoom eller via inspelningar med instruktör. I konceptet ingår även ett medlemskap i FortGjort Home, som ger dig tillgång till en stor mängd träningspass av alla de slag!

3

Coachträffar via zoom

Under träffarna ses vi via Zoom då du kan inspireras och inspirera andra deltagare. Vi har olika teman varje vecka för föreläsningarna och avslutar med gruppdiskussioner.

4

Portal med personligt inlogg

Du får tillgång till en portal där du kan ha direktkontakt med oss coacher och med andra deltagare. I portalen finns även recept, kostplan, mental träning mm. Allt för att du ska lyckas med din livsstilsförändring och nå dina mål. Vi har även en sluten medlemsgrupp på facebook som du får tillgång till.

Kvinnor som utövar yoga utomhus

Skicka in intresseanmälan!

Jag vill få information via

(Intresseanmälan är inte detsamma som att du bestämmer dig för att gå programmet. Du bestämmer själv efter informationen om du vill gå vidare med en anmälan eller inte.
Antagningen sker löpande med begränsat antal platser).

Hälsningar, LOTTA

lotta.jpg