Nästa Start 5/5 - 22

OBS: SISTA ANTAGNING DEN 25/4!
 

Ta första steget med oss och 4YourHealth - för din hälsa!

Under 90 dagar får du hjälp av oss för att komma igång med sundare vanor avseende både kost, mental träning och rörelse. 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa klienter till livsstilsförändringar som skapar balans och möjlighet till en hållbar hälsa.  

I vårt koncept ingår bland annat:

Kost

Kostplan, 100-tals näringsberäknade recept samt föreläsningar - allt för att du ska hitta till sunda kostvanor. Du kommer lära dig att hitta rätt i djungeln av mat och kostvanor. Vill du en gång för alla få struktur över vardagen och dina matval, utan att ha massor förbud? Då passar 4YH just dig!

2

Träning

Träningsupplägg med träningspass och övningar som du kan anpassa efter din förmåga och målsättning. Träningspassen utför du där du är då träningarna körs i samarbete med FortGjort. Ett träningskoncept som bygger på att det ska vara kul att träna, annars är det inte roligt! I 4YH ingår ett medlemskap i FortGjort Home, som ger dig tillgång till en stor mängd träningspass av alla de slag!

3

Coachträffar via Zoom

Under träffarna ses vi via Zoom då du kan inspireras och inspirera andra deltagare. Vi har olika teman varje vecka för föreläsningar gruppdiskussioner. Stor vikt lägs även vid mental träning genom övningar mm, både under och mellan träffarna.

4

Portal med personligt inlogg

Du får tillgång till en portal där du kan ha direktkontakt med oss. I portalen finns även recept, kostplan, mental träning mm. Allt för att du ska lyckas med din livsstilsförändring och nå dina mål!

framgångsrik Girl

Skicka in intresseanmälan!

Skicka in ditt intresse ovan senast 2022-04-25

(Intresseanmälan är inte bindande men antagning sker löpande med begränsat antal platser).

Hälsningar, 4YourHealth

logo.png