Ta första steget med oss och 4YourHealth - för din hälsa!

Har du fokus på en hälsosammare och hållbar livsstil? Vill du få en djupare förståelse om kost, näring, motion och mental träning och hur du kan samarbeta med din kropp för att nå dina mål?

Under 90 dagar får du hjälp att komma igång med sundare vanor avseende både kost, mental träning och rörelse. 

Vi som coacher har lång erfarenhet av att hjälpa klienter till livsstilsförändringar som skapar balans och möjlighet till en hållbar hälsa.

I vårt koncept ingår bland annat:

Kost & näring

Kostplan, recept och föreläsningar - allt för att du ska hitta till sunda kostvanor och lära dig om hur din kropp fungerar. Att hitta rätt i djungeln av dieter och kostrekommendationer är svårt. Vi fokuserar på långsiktighet och att skapa en medvetenhet om hur olika livsmedel påverkar din kropp. I priset för programmet ingår de bästa och säkraste kosttillskotten för att du ska kunna ge din kropp de bästa förutsättningarna att komma i balans. Självklart är det frivilligt att använda de rekommenderade tillskotten.

2

Rörelse & träning

Träning ska vara kul - annars är det inte roligt! Träningskonceptet vi jobbar med heter FortGjort och bygger på rörelseglädje och att alla kan träna!I programmet ingår träningsupplägg med träningspass och övningar som du kan anpassa efter din förmåga och målsättning. Träningspassen utför du där är då träningarna sänds live via zoom eller via inspelningar med instruktör. I konceptet ingår ett medlemskap i FortGjort Home, som ger dig tillgång till en stor mängd träningspass av alla de slag!

3

FÖreläsningar & webinar

Under programmet kommer du få tillgång till inspelade föreläsningar och du kommer få testa dina kunskaper för att komma vidare i programmet. Du kan se på föreläsningarna och göra testerna när det passar dig. Vi erbjuder även liveträffar via zoom eller på din ort där deltagare delar med sig och där det finns tillfälle för dig att ex. ställa frågor som coacherna kan svara på. Dessa träffar är frivilliga, men kraften i att vara fler som gör en förändring tillsammans är fantastisk!

4

Portal med personligt inlogg

Du får tillgång till en portal där du kan ha direktkontakt med oss coacher och med andra deltagare. I portalen finns även recept, kostplan, mental träning mm. Allt för att du ska lyckas med din livsstilsförändring och nå dina mål. Vi har även en sluten medlemsgrupp på facebook som du får tillgång till.

265935139_1295345790874164_2467695905527655235_n.jpg

Skicka in intresseanmälan!

Jag vill helst få information via

Skicka in ditt intresseanmälan för mer information!

(Intresseanmälan är inte detsamma som att du bestämmer dig för att gå programmet. Du bestämmer själv efter informationen om du vill gå vidare med en anmälan eller inte.
Antagningen sker löpande med begränsat antal platser).

Hälsningar, JENNY

sss.png